Adfærd & Træning / Adfærdsproblemer / Hundeproblemer

Hundeproblemer

Af og til kan det være svært for hundene at fungere i vores menneskeskabte verden. Vi har tilpasset hverdagen efter menneskenes ønsker og behov, men det passer ikke nødvendigvis godt til hundene. De har drifter og instinkter, de er flokdyr, de kan blive stressede og de kommunikerer helt anderledes end vi gør. Dermed er megen af den uønskede adfærd, som vi kalder problemadfærd egentlig helt naturlig adfærd for hundene, den passer bare ikke ind, når hundene skal fungere sammen med os i en dagligdag.

Aggressiv hund

Angst, aggressivitet, alene hjemme problemer, stress, hyperaktivitet, almene træningsproblemer og meget andet, er blandt de problemer vi typisk ser til adfærdskonsultationer.

Selve konsultationen varer cirka to timer. Her arbejder både ejeren og jeg praktisk med hunden og vi taler om situationen, og hvad der kan have haft, eller har indflydelse på den.

Efter konsultationen er det oftest nødvendigt, at ejerne ændrer nogle rutiner i hverdagen, og selv arbejder videre med træning, som retter sig specifikt mod afhjælpning af problemet. Dette kan kræve megen tid fra ejerne, hvilket det er vigtigt, at være forberedt på. Under træningsforløbet kan jeg frit kontaktes pr. mail eller telefon.

Alternativt løser vi problemet gennem individuelle træningstimer (en times varighed af gangen). Antallet af enetimer der er nødvendige for at løse problemet, varierer fra gang til gang. Enetimer varetages oftest af Susanne Olesen.

Pris kr. 1450 for adfærdskonsultation (varighed 2 timer + skriftligt træningsprogram og fri opfølgening pr. mail eller telefon)

Eller

Kr. 650,- pr time v/Bettina eller kr. 400,- pr. time v/Susanne Olesen.

Center For Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals  | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk